Consultanță personalizată

Craiova Consultanță personalizatăAsigurari iti ofera servicii de Consultanță personalizată in domeniul asigurarilor pentru toate tipurile de asigurari!

Echipa Craiova Asigurari doreste sa vina in sprijinul comunitatii locale si al tuturor clientilor sau potentialilor clienti, care apeleaza la noi, prin servicii inedite de Consultanță Personalizată.

Brokerul de asigurari si asistentul in brokeraj in asigurari reprezinta, chiar prin definitia legala a termenilor, consultantul de specialitate ce reprezinta interesele clientului in relatia cu companiile de asigurare. Spre deosebire de agentul de asigurare, care reprezinta interesele companiei de asigurare in relatia cu clientii, brokerii in asigurari nu sunt legati si conditionati de oferta unei singure companii de asigurari, care de multe ori este limitata si poate sa nu acopere nevoile clientului.

Tocmai de aceea, pentru a veni in intampinarea dumneavoastra, Echipa Craiova Asigurari a decis sa ofere servicii de Consultanță personalizată care poate fi solicitată si oferită fie la domiciliu, fie in unul dintre birourile noastre din Craiova sau din tara. Clientii pot beneficia de asemenea de servicii de Consultanță personalizată si prin internet (skype, messenger, etc.) precum și prin telefon.

Contactati acum echipa Craiova Asigurari. Va asteptam cu drag!

Daca aveti intrebari, nu ezitati sa folositi formularul de contact!

FacebookGoogle+LinkedInShare