Termeni și condiții

Termeni si conditii de utilizare ai site-ului www.craiova-asigurari.ro

Acord privind termenii si conditiile (denumit in continuare “Acord”) de utilizare a serviciilor (denumite in continuare “Servicii”) oferite de SC TOP TRAINING SYSTEM SRL prin site-ul web de la adresa http://www.craiova-asigurari.ro (denumit in continuare “Site”)

Atunci cand accesati sau utilizati Site-ul sau Serviciile se intelege ca ati citit, ca sunteti de acord si acceptati in totalitate prevederile prezentul Acord.

TOP TRAINING SYSTEM SRL isi rezerva dreptul de a modifica acest Acord in mod unilateral. Cea mai recenta versiune a acestui Acord va fi disponibila pe Site.

Prin intermediul Site-ului, TOP TRAINING SYSTEM SRL presteaza servicii de intermediere a asigurarilor in calitate de asistent in brokeraj al SC DESTINE BROKER DE ASIGURARE SRL.

Date de identificare ale SC TOP TRAINING SYSTEM SRL:
Numar inregistrare la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Dolj J16/251/2009
Inregistrata cu cod RAJ296024 in Registrul intermediarilor in asigurari al Autoritatii de Supraveghere Financiara ca asistent in brokeraj al Destine Broker de Asigurare
CUI: 25139609
Adresa sediu social: Str. Calea Bucuresti, Nr. 34, Bl. A8b, Sc. 4, Ap.8, Craiova, jud. Dolj
Adresa e-mail: office@craiova-asigurari.ro

Site-ul este proprietatea SC TOP TRAINING SYSTEM SRL si este administrat de catre reprezentantii sai.

Persoanele care acceseaza Site-ul vor fi numite in continuare Utilizatori.

1. Drepturile si obligatiile Utilizatorilor

1.1. Datele introduse de catre Utilizatori

Datele inscrise in politele de asigurare intermediate de catre TOP TRAINING SYSTEM prin Site sunt datele furnizate de catre Utilizatori prin completarea formularelor de ofertare disponibile pe Site. Utilizatorii sunt raspunzatori pentru datele introduse. Datele trebuie introduse corect si trebuie sa fie datele reale ale Utilizatorilor.TOP TRAINING SYSTEM nu este responsabila si nu poate fi trasa la raspundere pentru emiterea de oferte sau respectiv polite de asigurare pe baza unor date eronate, care au fost furnizate astfel de catre Utilizatori.

1.2. Utilizatorul are posibilitatea de a solicita pe Site afisarea unei oferte de asigurare personalizate. Comandarea politei de asigurare presupune acceptarea ofertei si a datelor inscrise in aceasta de catre Utilizator cu obligatia de plata a primei de asigurare.

1.3. Ofertele de asigurare sunt valabile doar in ziua in care acestea au fost solicitate.

1.4. Utilizatorilor le este interzisa reproducerea, recompilarea, decompilarea, distribuirea, publicarea, traducerea, tiparirea, sau crearea de variatiuni plecand de la Continutul informatiilor publicate pe Site fara acordul scris al SC TOP TRAINING SYSTEM SRL.

1.5. Sunteti de acord sa nu intreprindeti nicio actiune care sa simuleze aspectul sau functia acestui Site.

1.6. Folosirea de soft-uri, dispozitive, sau alte procese manuale sau automatizate pentru a se “infiltra” sau a “sparge” paginile Site-ului este strict interzisa. Mai mult, sunteti de acord sa nu intreprindeti nicio actiune care impiedica modul de functionare corespunzator sau supraincarca infrastructura Site-ului, incluzand, dar nefiind limitate la, incercarile de a avea un acces neautorizat sau transmiterea si declansarea de virusi.

1.7. In cazul in care in anumite sectiuni ale Site-ului permit Utilizatorilor publicarea anumitor informatii, acestea nu vor trebui sa aiba caracter de reclama, degradant, rasist, obscen sau care sa contravina legislatiei in vigoare. Utilizatorul este singurul raspunzator pentru materialele si informatiile postate.

1.8. Utilizatorii nu trebuie sa utilizeze identitatea altei persoane.

1.9. Utilizatorii nu pot desfasura activitati neautorizate, incluzand, dar fara a se limita la, incercarea de a obtine accesul la baza de date a Site-ului.

1.10. Utilizatorilor le este interzis un comportament care ar putea sa strice imaginea Site-ului, sa transmita informatii negative, informatii neadevarate sau informatii eronate cu referire la TOP TRAINING SYSTEM SRL, reprezentatii sai sau la Site.

1.11. Newsletter

Utilizatorii pot opta sa se aboneze in programul de newsletter si astfel sa primeasca mesaje prin email de tip newsletter trimise de echipa TOP TRAINING SYSTEM SRL continand stiri, noutati, oferte, promotii sau alte informatii.

Daca doriti renuntarea la abonamentul de tip newsletter si incetarea trimiterii acestui tip de mesaje catre dvs. va rugam sa ne trimiteti o solicitare in acest sens prin email la adresa <office@craiova-asigurari.ro>.

2. Proprietatea continutului

Drepturile de autor asupra intregului Continut apartin in totalitate SC TOP TRAINING SYSTEM SRL.Prin acceptarea prezentului Acord, sunteti de acord ca, postand informatii pe Site sau furnizand materiale pentru TOP TRAINING SYSTEM, oferiti TOP TRAINING SYSTEM o autorizatie gratuita, continua si irevocabila pentru a folosi aceste resurse spre folosul Site-ului. Mai mult, sunteti de acord ca TOP TRAINING SYSTEM are dreptul de a modifica, fragmenta sau traduce orice material sau informatie postate de catre dumneavoastra.

Utilizatorii consimt ca mesajele, fisierele si alte materiale, inclusiv materiale ale unor terte parti si intreg Continutul Site-ului se afla sub protectia copyright-ului. Utilizatorii au dreptul de a utiliza Continutul doar in maniera autorizata explicit de catre TOP TRAINING SYSTEM sau tertele parti.

3. Prelucrarea datelor cu caracter personal

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, in privinta acestui Site, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra sunt administrate, in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, de catre S.C. TOP TRAINING SYSTEM S.R.L. Scopul colectarii datelor este: servicii de asigurari si reasigurari, servicii financiar-bancare si reclama, marketing si publicitate. Categoriile de persoane vizate sunt: clienti si potentiali clienti, membri, vizitatori, abonati, beneficiari ai asigurarilor.

Orice Utilizator care trimite date sau informatii cu caracter personal catre SC TOP TRAINING SYSTEM SRL isi manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru urmatoarele: prelucrarea acestor date si informatii personale in vederea efectuarii de studii de piata sau transmiterii de materiale promotionale specifice operatiunilor de marketing direct; transferul datelor catre partenerii contractuali si imputerniciti ai SC TOP TRAINING SYSTEM SRL, catre societati de asigurare si reasigurare, catre autoritati publice centrale/locale, catre societati bancare, birouri de credit, furnizori de servicii si bunuri sau catre organizatii de cercetarea a pietiei.

4. Politica de confidentialitate si securitatea datelor

In nicio sectiune a Site-ului vizibila Utilizatorilor nu vor aparea date cu caracter personal ale altor Utilizatori.

Reprezentantii TOP TRAINING SYSTEM au acces la toate datele cu caracter personal furnizate de catre Utilizatori.

Vizitarea Site-ului si utilizarea Serviciilor presupune luarea la cunostinta a drepturilor mentionate in prezentul Acord, si presupune totodata acordul ca datele personale sa fie folosite de catre SC TOP TRAINING SYSTEM SRL.

5. Responsabilitati

TOP TRAINING SYSTEM a facut toate demersurile si depune toate eforturile pentru a proteja Site-ul si informatiile transmise.

Site-ul nu garanteaza acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al informatiilor ori Serviciilor furnizate de Site.

6. Limitarea raspunderii

Sub nicio forma, SC TOP TRAINING SYSTEM SRL nu poate fi facuta responsabila pentru modul de utilizare, imposibilitatea utilizarii, intreruperea, suspendarea sau modificarii Serviciilor.

7. Exonerarea de raspundere

Utilizarea acestui Site este in totalitate pe contul dumneavoastra. TOP TRAINING SYSTEM SRL, reprezentatii sai sau orice alta parte implicata in conceperea, producerea sau oferirea Site-ului nu sunt raspunzatoare pentru daune directe, indirecte sau de orice natura, ce ar rezulta din sau in legatura cu utilizarea acestui Site sau a Continutului sau. TOP TRAINING SYSTEM SRL nu isi asuma nici o responsabilitate si nu va fi raspunzatoare pentru nici o dauna sau virusi care ar putea sa va infecteze computerul sau alte bunuri in urma accesarii sau utilizarii acestui Site sau descarcarii oricarui material, informatii, text, imagini video sau audio de pe acest Site.

8. Modificari in Acord

SC TOP TRAINING SYSTEM SRL poate face modificari in prezentul Acord fara a anunta acest lucru anterior in Continutul Site-ului. Prezentul Acord inlocuieste orice alt Acord anterior. Utilizarea Site-ului de catre dumneavoastra, ulterior modificarii Acordului, constituie acceptarea de catre dumneavoastra a Acordului modificat.

9. Altele

Daca o prevedere a prezentului Acord nu este considerata valida, restul Acordului ramane in vigoare.

 

FacebookGoogle+LinkedInShare